Novice

Wood-Mizer TOOLS: rezila za večlistno krožno žago

Wednesday, February 6, 2019

Wood-Mizer TOOLS: rezila za večlistno krožno žago

Pred nekaj leti je Wood-Mizer začel proizvajati linijo rezalnih instrumentov pod blagovno znamko Wood-Mizer TOOLS. Skupaj s široko paleto različnih orodij, ta linija vključuje večlistne krožne žage.

Wood-Mizer krožne žage za večlistne žage se uporabljajo za moker ali suhe les, za mehak in trd les, kot tudi za tropski trd les in plošče. Ta rezila so prekrita s proti lepljivim premazom, ki bistveno zmanjša koeficient trenja in preprečuje prijemanje žagovine na površino rezila in tako ščiti rezilo pred prekomernim segrevanjem. Črno prekrita rezila za večlistne žage odlikujejo visoka kakovost in dolga življenjska doba.

Povratne informacije strank so zelo pozitivne. Na primer, g. Bartosz Bek iz Poljske je dejal: "Ugotovili smo, da se je zaradi teh krožnih rezil poraba energije v naši delavnici zmanjšala, hkrati pa smo ohranili visoko kakovost proizvedenega materiala. Osnova rezila je trpežna in stabilna, karbidni zobje se odlikujejo po visoki kakovosti in trdoti, kar omogoča večje število brušen za ostrenje in posledično prihranek pri nakupu rezil. Tudi rez je natančnejši in ustvarja manj hrupa. Tudi po večkratnem ostrenju, rezila Wood-Mizer ohranijo visoko kakovost. Vsak dan uporabljamo ta rezila in zato lahko rečemo, da ta izdelek zagotovo premaga konkurenco."

Pokličite Wood-Mizer, da vam predstavimo cene in jih boste lahko primerjali s konkurenco. Preizkusite rezila Wood-Mizer TOOLS!Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji