Novice

Wood-Mizer predstavlja MP260 štiristransko poravnalko/skobeljnik

Wednesday, September 26, 2018

Wood-Mizer predstavlja MP260 štiristransko poravnalko/skobeljnik

Nov model MP260 poravnalka/skobeljnik ponuja popolno fleksibilnost za končno obdelavo lesa.

Wood-Mizer je predstavil MP260 štiristransko poravnalko/skobeljnik – vsestranski in kompakten stroj, narejen za profesionalne lesarje, tesarje in gradbince. Cenovno ugoden in enostaven za uporabo, model MP260 poravna, ustvari želeno debelino in ob strani oblikuje les, torej na vseh štirih straneh z enim samim prehodom skozi stroj. Les se uporablja za talne obloge, opaže, okvire vrat in oken ter komponente pohištva.

Glavne lastnosti model MP260

• 4-stranska poravnava in oblikovanje lesa z enim prehodom,
• velika 4-stranska kapaciteta obdelave lesa – 260 mm široko in 100 mm visoko,
• celo večja 1-stranska ali 2-stranska kapaciteta.

"Model MP260 poravnalka/skobeljnik je perfekten v kombinaciji s tračno žago Wood-Mizer", je dejal Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries. "Z vsestransko in trpežno poravnalko/skobeljnikom v kombinaciji s tračno žago Wood-Mizer, se naši kupci zavejo popolne kreativnosti in izdelajo les po željah in potrebah svojih strank – od hloda pa se do končnega izdelka iz lesa".

Model MP260 je dobavljiv na paleti in ne zahteva veliko sestavljanja. Wood-Mizer dobavlja nože za skobeljnike in rezila za poravnalko in debelinko, ter sisteme za sesanje prahu in žagovine za model MP260.

S predstavitvijo modela MP260 poravnalka/skobeljnik si je Wood-Mizer okrepil položaj kot svetovni proizvajalec tračnih žag in sedaj z dopolnjeno ponudbo lahko stranke obdelajo les od hlodovine in vse do končnih lesnih izdelkov – s pomočjo Wood-Mizer znanja, rezervnih delov in servisa.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji