Novice

Wood-Mizer predstavlja kompaktno in varčno tračno žaganje LX50

Friday, August 23, 2019

Wood-Mizer predstavlja kompaktno in varčno tračno žaganje LX50

Wood-Mizer predstavlja novo tračno žago za začetnike in mala podjetja.

V tem trenutku je nova tračna žaga LX50 najcenejši tirni LX stroj v družini Wood-Mizer. Premierno predstavljeno na LIGNA 2019 v Nemčiji, novo žaga LX50 odlikujejo številne prednosti znane in preizkušene tehnologije Wood-Mizer po najnižji ceni.

LX50 uporablja Wood-Mizerjevo thin-kerf rezilo, da med obdelavo ustvari manj žagovine, kar ima za posledico večji izkoristek končnega izdelka iz vsakega hloda, ob manjši porabi energije. Žaganje z LX50 je enostavno in uporabniku prijazno z ročnim nalaganjem in vpenjanjem hloda, ročnim pozicioniranjem rezila in potisnim sistemom.

Ključna novost tračne žage serije Wood-Mizer LX vključuje tog LX okvir glave žage, ki nosi nadzorno ploščo, motor in glavo žage. Enostavna in trdna oblika tračne žage LX50 omogoča hitro, učinkovito in natančno rezanje.

Lastnosti tračne žage LX50
• 5,5 kW električni ali 14 KM bencinski
• 66 cm največji premer hloda z največjo širino reza 55 cm
• 3,8 m dolžina reza ali več z dodatnimi 1,53 m podaljški ležišča
• Trden LX okvir glave žage z robustno konstrukcijo dvojne tirnice

"Wood-Mizer je zavezan, da bo zagotovil najkakovostnejšo opremo tako za mala podjetja kot za žage visoke proizvodnje," je dejal Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries. "Žaga LX50 ustreza potrebam začetnikov in tistim, ki potrebujejo natančno žagan les po ekonomični ceni."

Žaga LX50 bo v Evropi na voljo od septembra 2019. Za več informacij obiščite to stran in se obrnite na lokalnega zastopnika Wood-Mizer.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji