Novice

Wood-Mizer modularne rešitve

Wednesday, April 24, 2019

Wood-Mizer modularne rešitve

Wood-Mizer ima celo paleto modularnih rešitev, ki so na voljo od začetnega nivoja, do industrijske rabe tračne žage.

Vrednost pridobljenega lesa des je pogostokrat razlika med dobičkom ali zaprtjem podjetja. To je še bolj pomembno pri hitrosti in industrijskem žaganju, kjer so možnosti za večjo obdelavo, hitrejše, natančnejše in učinkovitejše delovanje. Če program obnove ne more slediti količinam, ki gredo skozi žago, učinkovitost in točnost pa začenjata zaostajati, se je že slabo začelo. Premagovanje teh izzivov je omogočeno z ustrezno kombinacijo strojev v procesni liniji.

Pri srednje velikih podjetjih, stroji HR500 in HR700 omogočajo povečanje proizvodnje s pomočjo rezanja hlodov v plošče, namesto da obdelujejo hlode v deske na žagi. Proizvajalci lahko prav tako zmanjšajo svoje stroške nabave trdega lesa z nakupom debelejšega materiala po znižanih cenah in nato s spajanjem na zahtevano debelino.


Ozka rezila tračnih žag Wood-Mizer za industrijsko žago HR500 in HR700 nudijo eno- in več-funkcijske rešitve žaganja, ki lahko obdelajo do šest plošč v enem prehodu. Obseg orodij je namenjen zadovoljevanju zahtev majhnih do srednje velikih industrijskih žag, kjer obseg, natančnost in hitrost postajajo vedno bolj pomembni za ustvarjanje dobička.

Da bi dodatno povečali produktivnost, Wood-Mizer ponuja industrijsko opremo TITAN, ki vključuje žage za primarno in sekundarno obdelavo. TITAN HR2000 daje žagam fleksibilnost pri izvajanju širokopasovnih profilov za višjo produktivnost ali ozke pasovne profile za tiste, ki iščejo enostavnejši postopek vzdrževanja rezil.


Žagi TITAN HR4000 in HR6000 sta na vrhu opreme podjetja Wood-Mizer. Ti stroji so na voljo v enojnih ali dvojnih konfiguracijah glave, uporabljajo široke trakove do 152 mm in lahko podpirajo hitrost podajanja med 60 in 80 m/min., pri tem pa ohranjajo natančno rezanje v kratkem času.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji