Novice

Thursday, June 3, 2021

Fokus na produktivnost: žaga Wood-Mizer LT70 HEAVY-DUTY

Wood-Mizer napoveduje novo javljanje V ŽIVO, s prezentacijo enega najtrdovratnejšega stroja za žaganje Wood-Mizerja, LT70 HEAVY-DUTY, v sodelovanju z robilnikom EG300, nakladalnimi klančinami in sortirno mizo. Spletna predstavitev je predvidena za 10. junij 2021, na voljo pa bo tudi kot posnetek na YouTubu.Ste že videli žago LT70 med delom? Seveda ste! Je ena izmed najbolj znanih profesionalnih žag podjetja Wood-Mizer, ki ima veliko in trpežno glavo, ki omogoča natančno in produktivno žaganje. A ste jo kdaj videli v konfiguraciji HEAVY-DUTY, ki deluje v središču proizvodne linije skupaj z drugimi stroji? Če še niste, je sedaj prava priložnost.

V prihajajoči predstavitvi V ŽIVO »Fokus na produktivnost« bo Wood-Mizer v sodelovanju z robilnikom EG300, nakladalnimi klančinami in sortirno mizo predstavil enega najtrdovratnejših strojev, LT70 HEAVY-DUTY. To napredno in učinkovito proizvodno linijo lahko vidite v realnem času.

Pridružite se oddaji, načrtovani za 10. junij 2021,
- poljski jezik 10:00 (GMT + 2)
- angleški jezik 13:00 (GMT + 2).
Na strani https://www.woodmizer.si/live si lahko ogledate razpored pretočnega predvajanja, se naročite in nastavite opomnik za povabilo na prenos.
Voditelj oddaje je Adam Kubiak, vodja industrijske prodaje, eden vodilnih inženirjev podjetja Wood-Mizer, ki se veseli izmenjave svojega znanja in izkušenj na temo industrijskih rešitev za žage.Linija za žaganje, predstavljena V ŽIVO, vsebuje:
- LT70 HEAVY-DUTY
- EG300 dvostranski robilnik
- sortirna miza miza
- 2,7 m dolg verižni transporter s pogonom
- rampa za nakladanje hlodov
- postaja za daljinsko upravljanje LT70

V središču linije je žaga LT70 HEAVY-DUTY, kombinacija dveh dobro preizkušenih žag Wood-Mizer - žaga LT70 s široko glavo in napredno industrijsko ležišče žage WM4000. Z združitvijo teh posebnosti obeh strojev je Wood-Mizer ustvaril izjemno učinkovito in hitro žago, hkrati pa ohranil poceni vzdrževanje in enostavnost upravljanja.

Žaga LT70 HEAVY-DUTY je rešitev za velike žage. Odlikuje ga masivna glava, ki omogoča natančno rezanje 95 cm širokih hlodov s pomočjo samodejnega nastavljanja debeline plošče, električno nastavljivega vodila rezila, avtomatiziranega sistema za mazanje rezila, odstranjevalca lubja in laserskega merilnika. Operater upravlja stroj z oddaljene postaje, nameščene na najudobnejšem mestu v bližini žage.
Žaga HEAVY-DUTY ima veliko in trdno ležišče, ki ga podpira Super Hydraulics za hitro in enostavno rokovanje z velikimi hlodi. Ležišče ima robustno osrednjo objemko za hlod na dveh palicah, absorpcijski valj, kratek tekoči trak, dva pogonska valja na dvojnih cilindrih, dvosmerni obračalnik z verigo in tri dvojne navpične nosilce. To konfiguracijo lahko nadgradite z dodatnimi odseki ležišča, nakladalnikom hlodov, sortirno mizo ali dvignjenimi nogami ležišča za boljšo integracijo v obstoječe sisteme žage.Inženirska ekipa Wood-Mizer je dizajnirala predstavljeno proizvodno linijo tako, da ustreza posameznim zahtevam kupcev. Ta ekipa je specializirana za razvoj različnih sistemov žag za stranke, ki iščejo načine za zmanjšanje stroškov namestitve, obratovanja in vzdrževanja, hkrati pa proizvedejo več lesa in manj odpadkov ter zmanjšajo potrebe po delovni sili.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji