Članki

Wood-Mizer predstavlja večnamensko vertikalno formatno žago MF130

Wednesday, July 3, 2019

Wood-Mizer predstavlja večnamensko vertikalno formatno žago MF130

Formatna žaga MF130 je večnamenski stroj, ki v mizarskih delavnicah zagotavlja maksimalno prilagodljivost. MF130 je zasnovan tako, da zagotavlja proizvodnjo različnih lesenih izdelkov, saj omogoča izdelavo ravnih in ukrivljenih okrasnih letev, rezkanje, izdelavo čepov in še več!

Glavne funkcije formatne žage MF130
• 1 večnamensko vreteno z nastavljivim kotom in nastavljanjem iz vertikalnega v horizontalni položaj,
• stabilno litoželezno ogrodje in lahka aluminijasta miza
• zelo primeren za izdelovalce oken, vrat in druge


Vreteno stroja MF130 je mogoče po potrebi dvigniti ali spustiti. Zaradi možnosti nagiba za 270 stopinj omogoča obdelavo spodnjega, zgornjega in stranskih delov deske – skoraj pod vsakim kotom. Oblikujete lahko vse štiri stranice in oba konca deske, po eno stranico na enkrat, nato pa rezkate utore na površini – vse to z enim samim vretenom stroja MF130, ki ga je treba nastaviti za vsak postopek posebej.

Na voljo je tudi dodatna oprema za razširitev zmogljivosti, ki jih ponuja MF130, na primer miza, raztegljiva v več smereh, za lažje premikanje materiala ali dodatna naprava za izdelavo ukrivljenih okrasnih letev različnega polmera.

Stroj MF130 so začeli izdelovati na Švedskem v 80. letih 20. stoletja, zdaj pa ga na Švedskem še vedno izdeluje podjetje Wood-Mizer, ki je z njim razširilo svoj sloves svetovnega proizvajalca opreme za predelavo hlodovine v končne lesne izdelke.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji