Članki

Wood-Mizer predstavlja tračno žago LX250 za široke plošče

Wednesday, January 27, 2021

Wood-Mizer predstavlja tračno žago LX250 za široke plošče

Wood-Mizer predstavlja tračno žago LX250 za široke plošče, namenjeno žagam in tesarjem, ki morajo žagati masivne plošče in plošče do širine 138 cm. Model LX250 se je pridružil vodilni svetovni ponudbi tračnih žag z ozkimi tračnimi listi Wood-Mizer in je druga največja žaga, ki jo podjetje ponuja, s priljubljeno tračno žago WM1000, ki lahko žaga hlode premera do 170 cm.

Model LX250, zasnovan v ZDA in izdelan na Poljskem, je robustna tračna žaga z motorno glavo žage za lažje upravljanje, spremenljivimi nastavitvami za hitro in natančno kontrolo višine rezila in masivnim rezom širine 138 cm, ki je idealen za žaganje široke plošče z živim robom.
Ključna novost serije tračnih žag Wood-Mizer LX vključuje togi stolp glave žage LX Frame, ki vsebuje nadzorno ploščo, motor in glavo žage. Zasnovan je tako, da omogoča večjo širino in globino reza, LX Frame potuje po dvojnih vzporednih kaljenih jeklenih tirnicah na ležišču in operaterju omogoča boljšo vidljivost med žaganjem.Lastnosti tračne žage LX250 za široke plošče

• Premer hlodovine 140 cm, največja širina reza 138 cm in dolžina reza 4 m.
• Na voljo dodatni podaljšek ležišča, vsak modul je dolg 1,85 m.
• Motorni premik glave žage gor/dol in naprej/nazaj s sistemom dvojne verige.
• Spremenljive nastavljene debeline plošče za hiter in natančen nadzor višine rezila.
• 15 kW 3-fazni elektromotor.
• Konstruirano v ZDA, narejeno na Poljskem."Wood-Mizer je zavezan zagotavljanju najboljših žag in opreme za obdelavo lesa, ki ustreza različnim potrebam naših strank," je povedal Roman Frontczak, direktor inženiringa in R&D oddelka. "Z naraščajočim povpraševanjem po širokih ploščah in ploščah z živim robom, je žaga LX250 z veliko zmogljivostjo po dostopni ceni, ki lahko učinkovito proizvaja te lesne izdelke visoke vrednosti."

Za več informacij se obrnite na lokalnega predstavnika podjetja Wood-Mizer.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji