Članki

Wood-Mizer predstavil tračno žago LT15CLASSIC WIDE za večje hlode in širše deske

Friday, October 4, 2019

Wood-Mizer predstavil tračno žago LT15CLASSIC WIDE za večje hlode in širše deske

Wood-Mizer lansiral nov model tračne žage, ki lahko reže hlode do premera 90 cm.

Z lansiranjem nove tračne žage Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE lahko kupci zdaj režejo hlode do premera 90 cm in izdelajo deske do širine 83 cm s preprosto, robustno in cenovno ugodno tračno žago. Rezalna dolžina modela LT15CLASSIC WIDE je prilagojena na zahtevano velikost z dodajanjem modularnih delov ležišča.

"Od svojega začetka prodaje leta 1997 je tračna žaga modela LT15 ena izmed najboljših prodajnih produktov Wood-Mizer povsod na svetu," pravi KrzysztofKropidlowski, komercialni direktor Wood-MizerIndustries, Poljska. "Ugotovili smo, da se veliko število lastnikov tračnih žag LT15 srečuje z nalogami za razrez večjih hlodov. Z novo tračno žago LT15CLASSIC WIDE lahko večje hlode režejo veliko lažje in stalno."


Veliki hlodi se pogosto pojavljajo kot odpadki mestnih dreves. Na mnogih trgih tak les stane manj, ker ga ne morejo obdelati na vsaki žagi. Poleg tega ima včasih les iz velikih hlodov edinstvene lesne vzorce, zaradi česar je privlačen za lesene konstrukcije in delovne pulte. Vsi ti razlogi ustvarjajo potrebe, kako izkoristiti žaganje velikih hlodov s pomočjo LT15CLASSIC WIDE.

"Model LT15CLASSIC WIDE je zelo uspešen v ZDA, Afriki in Aziji, zato verjamemo, da bo tudi odličen dodatek k evropskemu programu izdelkov. Za LT15CLASSIC WIDE so na voljo vse funkcije in možnosti LT15," pravi g. Kropidlowski.

Prva predstavitev tračne žage LT15CLASSIC WIDE v Evropi je bila izvedena na sejmu LIGNA 2019 v Nemčiji, kjer so novo tračno žago pospremili z velikim zanimanjem. Za več informacij se obrnite na lokalnega zastopnika.

STANDARDNE LASTNOSTI IN SPECIFIKACIJE LT15CLASSIC WIDE
Največja zmogljivost hloda:

90 cm premer
x 5,2 m (2 segmenta; 2,7 m vsak)
x 5,4 m (3 segmenti; 1,95 m vsak)
Največja širina reza 90 cm
Največja širina deske 83 cm
Izbor motorja:
11 kW električni
25 KM bencinski
19 KM bencinskiName:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji