Članki

Wood-Mizer predstavil model EG800 robusten stroj za obrezovanje desk / multirip

Wednesday, August 7, 2019

Wood-Mizer predstavil model EG800 robusten stroj za obrezovanje desk / multirip

Wood-Mizer je predstavil nov model TITAN EG800 Board Edger, resnično vsestranski stroj, ki je zasnovan tako, da ponuja dvojo rešitev majhnim in srednje velikim žagam, ki potrebujejo bolj učinkovito obdelavo lesa.

Glavne značilnosti Wood-Mizer TITAN EG800 obrezovanje desk / multirip:
• Hitro in enostavno vzdrževanje zaradi vijačnih podsklopov.
• Spremenljiva hitrost podajanja do 60 m/min.
• Robustni modularni valji.

Glavna naloga tega robustnega stroja je, da obdela robove plošče, ki jih sprejme od tračne ali navpične žaga. Z visoko hitrostjo obdela plošče debeline do 40 mm, zato je idealen spremljevalec žag TITAN podjetja Wood-Mizer. Deluje lahko tudi pri počasnejših hitrostih polnjenja, da se lahko obdela material do debeline 100 mm.

Robilnik je opremljen s štirimi standardnimi žaginimi listi, vendar je lahko široka greda opremljena z več rezili, glede na potrebe naročnika. Podajalni sistem robilnika je standarden od 0 do 60 m/min z elektronsko regulacijo hitrosti podajanja. Poganja ga motor z močjo 30 kW ali po izbiri motorji 37 kW, 45 kW ali 55 kW.

EG800 je lahko opcijsko opremljen z laserji za pomoč pri poravnavi plošč.

Ne glede na namen uporabe, je ta vsestranski stroj izjemno robusten in enostaven za vzdrževanje. Cenovno sprejemljiva rešitev za vsako podjetje!Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji