Članki

Wood-Mizer lansira na trg dvostransko MP200 poravnalko/rezkar

Wednesday, January 8, 2020

Wood-Mizer lansira na trg dvostransko MP200 poravnalko/rezkar

Wood-Mizer predstavlja MP200 poravnalka/rezkar, dvostranski stroj za ravnanje in oblikovanje lesa na dveh straneh ob enem prehodu. Ta cenovno dostopen in enostaven stroj je namenjen obdelovalcem lesa, ki želijo hitro in učinkovito izdelati letve, talne obloge in druge lesne izdelke.

Dizajn MP200 vključuje eno vodoravno zgornje rezilo in en navpični bočni rezalnik. Oba sta lahko opremljena z noži za poravnavo ali noži za izdelavo profilov.

Začnete s poravnavo ali oblikovanjem ene ali dveh sosednjih stranic z enim prehodom. Valji za potisk lesa premaknejo ploščo pod vodoravni rezalnik in nato navpični bočni rezalnik.

Če samo ravnate, morate prilagoditi višino mize, nato pa vsako stran lesa obdelati posamezno. Če samo oblikujete profil, potem morate zamenjati nož, prilagoditi višino mize in obdelati obe strani.

Vrhunske lastnosti modela MP200 poravnalke/rezkalnik
- Dvostopenjski postopek za izdelavo poravnanega in rezkanega lesa.
- Za izdelovalce talnih oblog, letev in drugo.
- En vodoravni zgornji rezalnik in en navpični stranski rezalnik.

MP200 je dostavljen na paleti in zahteva minimalno sestavljanje. Wood-Mizer priskrbi nože za poravnalko, rezila za rezkar in sisteme za odvajanje žagovine za model MP200.

MP200 izdelujemo na Švedskem že od leta 1980. Sedaj je MP200 še vedno izdelan pod blagovno znamko Wood-Mizer - svetovni proizvajalec lesnoobdelovalne opreme, ki lahko brez težav spremeni hlodovino v les in končne lesne izdelke.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji