Članki

Wood-Mizer Europe širi proizvodno in pisarniško zgradbo na Poljskem

Tuesday, June 1, 2021

Wood-Mizer Europe širi proizvodno in pisarniško zgradbo na Poljskem

Podjetje Wood-Mizer Industries je pred kratkim odprlo za uporabo svojo razširjeno proizvodno-pisarniško zgradbo na Poljskem, ki je bila v gradnji od julija 2020. Z 2.600 m2 nova stavba dodatno širi celotno površino podjetja na impresivnih 17.000 m2. Novi delovni prostor dvorane je zasnovan za oddelke za izgradnjo in inženiring, raziskave in razvoj, prototipe in orodja, ter tržno skupino.

30. aprila 2021 je Wood-Mizer pripravil slovesnost ob odprtju razširjenega objekta, udeležilo pa se ga je le nekaj gostov, ki so bili neposredno vpleteni v gradbeni projekt.Na prireditvi, ki jo je vodil Robert Bagiński, predsednik podjetja Wood-Mizer Industries, so si obiskovalci ogledali kratek film, ki prikazuje gradnjo, in delili svoja opažanja o razširjenem objektu. Vsi udeleženci slovesnosti so prejeli zahvalna darila za njihov trud in zavzetost za uspešno izvedbo projekta. Wood-Mizer je podelil posebna priznanja vodilnemu izvajalcu "Budimex S.A." in pisarni arhitekta-oblikovalca "AiG Architekci S.C."V drugem delu slovesnosti so se gostje odpravili na ogled objekta in si natančno ogledali proizvodno in pisarne, namenjene inženirjem, konstruktorjem in marketingu. Oblika in velikost dvorane, napredne tehnologije, ki se uporabljajo v njej in sodobna notranja oprema, so naredili velik vtis. V središču nove dvorane je velik delovni prostor za oddelek prototipov in orodja, kjer bodo zaposleni razvili najnovejšo žago Wood-Mizer in opremo za obdelavo lesa. V bližini ima druga ekipa iz oddelka "Special Machines" poseben prostor za prilagajanje opreme glede na zahteve strank. Pisarna nove stavbe se razprostira v dveh nadstropjih - spodnjo nadstropje z oddelki za marketing, orodja in raziskave in razvoj ter zgornje nadstropje z oddelki za izgradnjo in tehnično projektiranje. Pisarne so klimatizirane, zaposleni pa lahko uporabljajo ločene konferenčne sobe in sodobno kuhinjo. Proizvodni prostor je povezan neposredno s funkcionalno garderobo in kopalnicami s tuši.
Wood-Mizer je prepričan, da s sedanjimi in prihodnjimi naložbami prispevajo tudi k razvoju in promociji Kola, njegovega izvornega mesta, in ustvarja nove možnosti in priložnosti za domačine.

Nova razširjena proizvodna in pisarniški prostori je pomemben korak naprej za Wood-Mizer na svetovnem trgu. Znatno poveča proizvodne zmogljivosti in razširitev obseg raziskav in razvoja, hkrati pa krepi podobo podjetja Wood-Mizer kot uspešne svetovne vodilne sile v žagarski in lesno predelovalni industriji.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji