Članki

Visoko zmogljiva industrijska tračna žaga Wood-Mizer WB2000

Thursday, September 1, 2022

Visoko zmogljiva industrijska tračna žaga Wood-Mizer WB2000

Oglejte si zapis Wood-Mizer V ŽIVO s podrobnim uvodom v oblikovne značilnosti industrijske tračne žage WB2000. V tej video predstavitvi produktni vodja podjetja Wood-Mizer Adam Kubiak pojasnjuje, kako WB2000 deluje in ustvarja dobiček, pri čemer uporablja rezilo širine 50 mm, 75 mm ali 100 mm in zagotavlja zmogljivost, primerljivo s tisto, ki bi jo lahko pričakovali od širokotračne žage.


Video je opremljen s podnapisi. Če želite prevesti podnapise v svoj jezik, kliknite gumb »Nastavitve« v desnem spodnjem kotu videoposnetka, izberite »Prevedi podnapise« in izberite svoj jezik.

Wood-Mizer predstavlja visoko zmogljivo industrijsko žago WB2000, ki je bila zasnovana posebej za potrebe visokoproizvodnih trgov predelave lesa. Model WB2000, ki je bil od svojega prvega nastopa uspešno nameščen in deluje na šestih celinah, razširja vsestranskost in cenovno dostopnost visoko zmogljive industrijske tračne žage ter zagotavlja storitve in podporo svetovnega razreda iz vodilne distribucijske mreže Wood-Mizer.

WB2000, ki je zmožen žaganja s 50, 75 in 100 mm tračnimi listi za žago, združuje povečan izkoristek tehnologije rezil s tankimi rezi ter vzdržljivost in zanesljivost, ki ju zahtevajo visoko produktivna podjetja. Poleg tega je mogoče rezila za žago WB2000 nabrusiti s hitro, natančno in cenovno dostopno tehnologijo brusilnih plošč CBN, namesto da bi se zanašali na strokovno znanje in drage vire profesionalnega serviserja.
WB2000, opremljen z visoko zmogljivimi funkcijami, vključuje močan 30 ali 37 kW električni motor, močno konstrukcijo, nizke stroške vzdrževanja, video sistem z 2 kamerama v živo in učinkovito delovanje z natančnimi nastavitvami za žaganje mehkega, trdega, tropskega lesa in lesa velikega premera. WB2000 se lahko uporablja kot samostojna tračna žaga za celotno obdelavo hlodovine ali kot dodatek k obstoječemu sistemu za obdelavo neenakomerne hlodovine ali izdelavo naročil po meri.
Lastnosti visoko zmogljive industrijske tračne žage WB2000

•    Močna konstrukcija dvojne tirnice za glavo žage s štirikolesno podporo
•    Zmogljivost z listi širine 50, 75 in 100 mm
•    6-tonska nosilnost hlodov
•    Prenos videa v živo, video sistem z 2 kamerama (plus 2 izbirni)

Elektronske nastavitve in dvignjena nadzorna postaja operaterja omogočajo enemu operaterju upravljanje vseh funkcij žaganja in hidravličnega ravnanja z hlodovino, hkrati pa ohranja jasen pregled nad proizvodnjo. Napredne nastavitve so prikazane na HMI-zaslonu na dotik, ki prikazuje velikosti deske in skupaj s trenutno višino glave, položajem podajanja in močjo rezila. Poleg tega deluxe krmilne palice zagotavljajo operaterju natančen nadzor nad vsemi funkcijami žaganja in rokovanja s hlodi ter imajo proporcionalno hidravlično krmiljenje hitrosti. Hidravlične funkcije za rokovanje z hlodovino vključujejo dvostebrno objemko za hlodovino, navpične stranske opore, dvosmerno verižno obračalo hlodovine in pogonske valje za nastavitev hlodovine in odstranjevanje robov.Visoko zmogljiva industrijska tračna žaga Wood-Mizer WB2000 je zdaj na voljo po vsem svetu. Za naročilo se obrnite na lokalnega zastopnika podjetja Wood-Mizer. Za več informacij obiščite stran izdelka WB2000.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji