Članki

Wednesday, May 6, 2020

StartCUT - nova serija rezil tračnih žag Wood-MizerWood-Mizer predstavlja novo serijo rezil tračnih žag iz ogljikovega jekla, ki združujejo nizko ceno in zmogljivost srednjega cenovnega razreda. Trenutno je StartCUT najcenejše rezilo v ponudbi našega podjetja.

Rezila StartCUT so nov dodatek k liniji rezil tračnih žag Wood-Mizer, ki vključuje tudi priljubljeno serijo SilverTIP, najbolj prodajano serijo DoubleHARD, visoko kakovostne MaxFLEX in posebna rezila za tračne žage BiMETAL, RazorTIP in Vortex.

Rezila StartCUT so izdelana iz ogljikovega jekla s poudarkom na kakovosti in upoštevanju prednost visokim standardom tehničnih parametrov. Rezila za žaganje in rezanje se prodajajo z indukcijsko utrjenimi zobmi, ki so nastavljeni in nabrušeni. StartCUT je trenutno eno najbolj varčnih rezil na trgu, ki poleg kakovostnih rezultatov rezanja zagotavlja konkurenčno ceno.

"Obstaja velika skupina kupcev, katerih izbira temelji na ceni rezila. StartCUT je v tem primeru najboljše rezilo. StartCUT je bil preizkušen v mnogih državah in dokazano izpolnjuje pričakovanja kupcev," pravi Krzysztof Kropidlowski, direktor prodaje pri Wood-Mizer Industries, Poljska.

Nov logotip rezil StartCUT:

Rezila StartCUT so na voljo za naročilu v Evropi. Za ponudbo pokličite lokalnega zastopnika Wood-Mizer.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji