Članki

Monday, June 10, 2019

Prvi video s sejma LIGNA! Oglejte si novo opremo Wood-Mizer 2019

Na sejmu LIGNA 2019 je Wood-Mizer predstavil široko paleto novih strojev, ki so sposobni obdelati hlode v plošče in nato v končne izdelke.


Na sejmu LIGNA 2019 je Wood-Mizer okrepil svoj ugled vodilnega proizvajalca strojev za majhne delavnice in industrijska podjetja za primarno in sekundarno predelavo lesa. Oprema podjetja Wood-Mizer daje vsakemu podjetju priložnost, da izkoristi zahtevne konkurenčne trge, najde nove tržne niše in hkrati pametno uporabi dragocen les in energijo.

Novo na LIGNA 2019! Wood-Mizer poravnalke/rezkarji
Na sejmu LIGNA je bila prvič predstavljena široka paleta Wood-Mizerjevih poravnalka/rezkar. Stroji so namenjeni malim in srednjim delavnicam in omogočajo nadaljnji korak z rezkanjem za pretvorbo plošč v končne lesne izdelke.

V seriji Wood-Mizer poravnalka/rezkar, ki je bila predstavljena na LIGNI, je bil vključen stroj za poravnavo in debelino MP160. Stroj poravnalka/rezkar MP200, ki je sposoben poravnati in oblikovati les na dveh straneh v enem prehodu; štiristranska poravnalka/rezkar MP260 in MP360, MF130 večnamenski vertikalni vretenski stroj za rezkanje z nagibom 270 stopinj in natančna mizna žaga MS300 z veliko zmogljivostjo in nagibom 45 stopinj.

Novo na sekmu Ligna 2019! Žagi za začetnike LX50 in LT15WIDE
Poleg znanih profesionalnih tračnih žag, kot so LT70, LT40 in LT15START, je Wood-Mizer predstavil začetna modela LX50 in model LT15WIDE za 90 cm premer hloda za vse, ki želijo začeti poslovati z minimalnimi naložbami v opremo.
Novo na sejmu LIGNA 2019! EA3000 optimizirano obrezovanje robov in model EG800 obrezovanje robov/multirip
Pred nekaj leti je Wood-Mizer uvedel novo linijo TITAN, proizvodnjo industrijsko opremo za žaganje velikih količin. Na letošnjem sejmu LIGNA je bila linija TITAN predstavljena s tremi modeli: širokopasovno žago WB2000, ki ima robustno konstrukcijo, nizke zahteve za vzdrževanje in učinkovito delovanje; EA3000 optimizirano obrezovanje robov, katere senzorji omogočajo skeniranje obdelovanca in kar najbolje izkoristi plošče različnih širin; in visoko zmogljiv EG800 obrezovanje robov/multirip, robusten stroj, ki odstrani robove obdelovancem do debeline 100 mm.Obiskovalcem sejma LIGNA smo predstavili tudi z Wood-Mizer linijo rezil in nožev za razrez lesa, ki vključuje multirip, krožne žage, prčne žage in ogrodne žage, nože za skobljanje in rezkanje ter ozkopasovne in širokopasovne tračne žage. Z več kot 2.000 razpoložljivimi izdelki na zalogi, nenehno širjenje palete izdelkov, zajema skoraj vsako velikost žaginega lista in zahtevano uporabo.

LIGNA 2019 je poudarila strateški razvoj podjetja Wood-Mizer za proizvodnjo zanesljive in kakovostne opreme za obdelavo hlodov v deske in nato v končne izdelke.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji