Članki

Prihaja kmalu! Wood-Mizer bo predstavil novo majhno tračno žago iz serije LX

Wednesday, August 14, 2019

Prihaja kmalu! Wood-Mizer bo predstavil novo majhno tračno žago iz serije LX

Konec poletja 2019 bo Wood-Mizer predstavil novo ozko tračno žago, ki bo v celotni zgodovini podjetja najcenejši stroja za razrez lesa.

Ta žaga je idealna za tiste, ki želijo razrezati manjšo količino hlodov in dobiti les odlične kakovosti.

Nova žaga temelji na priznani tehnologiji tankih ploščic in preizkušeni LX dvojni tirnici, ki zagotavlja stabilnost in natančnost žaganja. Ozko rezilo Wood-Mizer proizvaja manj žagovine in zato pridobite več lesa iz vsakega hloda. Poleg tega nov stroj, v primerjavi s tradicionalnimi žagami, proizvaja manj hrupa in porabi manj energije tudi med žaganjem trdega lesa.

Nova žaga je zelo enostavna za upravljanje: preprosti vodenje video in pisnim navodilom vam bo omogočilo, da jo začnete zelo hitro uporabljati.

Če ste kmet ali posestnik, tesar, izdelovalec pohištva ali preprosto radi delate z lesom, vam bo ta tračna žaga Wood-Mizer odprla nove možnosti! Z njo lahko enostavno spremenite hlode v kakovostni les; zaradi privlačne cene je ta naložba smiselna in se bo hitro izplačala.

Kmalu prihaja nova tračna žaga LX Wood-Mizer!

Naročite se na naše e-novice in ne zamudite pomembnih novic iz podjetja Wood-Mizer.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji