Članki

Nove tračne žage Wood-Mizer, robilniki in oblikovalni stroji

Wednesday, April 3, 2019

Nove tračne žage Wood-Mizer, robilniki in oblikovalni stroji

Na sejmu LIGNA 2019 bo Wood-Mizer predstavil novo paleto ¸oblikovalnih in skobeljnih strojev in nove tračne žage za visoko proizvodnjo in začetnike.

Na sejmu LIGNA bo razstavni prostor Wood-Mizer, s skoraj 700 m2 odprtega prostora, ponujal naslednjo opremo za obdelavo lesa:


• Za velike količine žaganja - posamezni stroji iz linije TITAN, kot so širokopasovna žaga WB2000, optimizacijski robilnik z zmogljivostjo skeniranja in visoko zmogljiv EG800 TITAN Multirip.


• Nova linija 4-stranski oblikovalnik / skobeljnik narejeni na Švedskem s strani Wood-Mizer. Ti stroji omogočajo majhnim in srednjim delavnicam, da začnejo proizvajati končne izdelke iz lesa z minimalnimi naložbami v stroje.


• Profesionalni tračni žagi LT15WIDE in LT70WIDE s širšimi rezili 50 mm tračne žage. Te žage omogočajo rezanje hlodov velikega premera in izdelavo širokega lesa.• Del razstavnega prostora bo namenjen orodjem Wood-Mizer TOOLS - različnim ozkim in širokim tračnim rezilom, krožnim rezilom, nožem in drugim instrumentom za rezanje lesa. Razstavljene bodo tudi naprave za brušenje.

Dobrodošli na razstavnem prostoru podjetja Wood-Mizer na sejmu LIGNA MESSE v Hannovru, od 27. do 31. maja, 2019. Oranžna stojnica # FG K44 se nahaja na odprtem delu med dvorano 25 in dvorano 27.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji