Članki

Thursday, May 4, 2023

Kako varno razpakirati rezila za tračno žago

Oglejte si videoposnetek s prikazom varnega odstranjevanja žaginega lista iz ploščate škatle in ga pripraviti za žaganje.Ko vaši žagini listi prispejo, je pomembno vedeti, kako jih varno razpakirati in pripraviti za žaganje. Kadar rokujete z rezili, vedno nosite zaščitna očala in rokavice.

1. Upoštevajte navodila na škatli in se prepričajte, da je prava stran obrnjena navzgor. Z nožem prerežite embalažne trakove in škatlo odprite.
2. Preden rezilo odstranite iz škatle, se prepričajte, da so zobje na rezilu obrnjeni stran od vašega telesa in da ga kovinska sponka drži skupaj. Odrežite plastično vezico, ki drži rezila skupaj.3. Rezila, ki so pakirana kot zavita presta v ploščati škatli, čvrsto primite najbolj notranje rezilo. Stisnite ga skupaj in ga dvignite skozi odprtino kovinske sponke.4. Rezilo še naprej držite čvrsto, da nadaljujete z odstranjevanjem rezila iz škatle.


***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji