Članki

Žaga za razrez Wood-Mizer TITAN HR2000

Wednesday, May 29, 2019

Žaga za razrez Wood-Mizer TITAN HR2000

Različne žage TITAN so zasnovane za uporabo ozkih in širokih tračnih listov. To pa uporabnikom žag omogoča fleksibilnost, saj lahko uporabljajo široke tračne profile za večjo produktivnost ali ozke tračne profile za preprostejše vzdrževanje listov.

Wood-Mizerjeva žaga za razrez TITAN HR2000 ponuja visokozmogljivo zasnovo po izjemno ugodni ceni. Zaradi cenovne dostopnosti, možnosti prilagajanja, ki jih ponuja ter njene produktivnosti, spodbuja uporabnike žag k preseganju omejitev in povečanju učinkovitosti. Električno gnani valji s pnevmatskim pritiskom so posebej izdelani za delovanje z zmogljivima podajalnima mizama za dovod in odvod, ki ju poganja členkasta veriga. Žaga za razrez HR2000 je na voljo v konfiguraciji z eno ali dvema glavama, glede na zahtevano produktivnost.


Konfiguracija z eno glavo
Pri konfiguraciji z eno glavo je mogoče različne širine listov, in sicer od 32 do 80 mm, še dodatno prilagoditi, saj lahko izberete razprto, nakrčeno ali stelitirano rezilo (širine od 65 do 80 mm). Po želji lahko uporabljate tudi ožje žage (širine 38 ali 50 mm). Žaga z nameščenim 76,2-milimetrskim stelitiranim rezilom pri hitrosti podajanja do 40 m/h omogoča razrez brez vsakega omahovanja.


Konfiguracija z dvema glavama
Žaga za razrez z dvema glavama ima 350 mm široko in 290 mm visoko odprtino ter zagotavlja natančen razrez z visoko hitrostjo. To enoto z masivnim ogrodjem je mogoče enostavno premakniti in vgraditi v obstoječo linijo.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji