Članki

Nova žaga na Tajskem se osredotoča na ROI

2020-10-21

Podjetje za proizvodnjo biomase širi proizvodnjo palet z novimi žagami, ki prinašajo boljšo donosnost naložbe (ROI) kot tradicionalni stroji.

Linija žage TITAN v poljskem podjetju MEBLOHIT

2020-8-21

Po zaslugi tračne žage TITAN podjetja Wood-Mizer, je poljski proizvajalec palet povečal produktivnost z ohranjanjem enakega števila zaposlenih.

Prva namestitev žage HR250 na Poljskem: proizvajalec palet poroča...

2020-7-22

Družinsko podjetje „AMESKO“, ki proizvaja palete in drugo leseno embalažo v poljski vasi Szczytkowice, poroča o rasti učinkovitosti zaradi vgradnje nove horizontalne tračne...

Žaganje na ekološki kmetiji v švicarskih Alpah

2020-7-8

Ta gorska ekološka kmetija je dostopna samo z gorskim vlakom, zato je lastnik kmetije kupil majhno tračno žago LT15, da ni odvisen od prevoza in lahko uporabisvoj les.

Mobilno pogodbeno žaganje na Škotskem

2020-5-28

Pet nasvetov za pogodbeno žaganje izkušenega škotskega žagarja. Oglejte si ta intervju, če želite izvedeti več nasvetov za pogodbeno rezanje lesa z mobilno žago.

Nov videoposnetek! Oglejte si ga prvi - Obljuba žagarja!

2020-4-9

Od mladega mizarja do žagarja z bratom in sinom, žagar deli svojo življenjsko pot z lesom in obljubo, ki izhaja iz njegove ljubezni do dela z lesom.

30 let žage v Walesu s petimi Wood-Mizer tračnimi žagami

2020-3-19

Težko je verjeti, vendar se je David Jones, kmet iz majhne vasi Bala v Severnem Walesu, pripravljal na povsem drugačno kariero. "Po šoli sem hotel poskusiti nekaj drugega kot...

Tajsko podjetje za izdelavo palet združuje produktivnost z eno...

2020-2-26

Sodobna tovarna za izdelavo palet je zamenjala dve navpični tračni žagi z eno horizontalno tračno žago Wood-Mizer in podvojila svojo produktivnost razreza lesa.

Mizarska delavnica je specializirana za gradnjo lesenih brvi in...

2020-2-12

Leseni mostovi in oznake na javnih poteh v Angliji ustvarjajo priložnosti za dejavnosti na prostem in sprehode po podeželju.

Wood-Mizer MP360 poravnalka/ skobeljnik prinaša večje dobičke pri...

2020-1-29

Wood-Mizer poravnalka/skobeljnik MP360 se je pridružila dvema linijama za razrez Wood-Mizer na Highlands Sawmill v Južni Afriki, kar podjetju omogoča večjo dobičkonosnost.

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji