Small Log Processing

Pametna obdelava debel 2

NAPREDNA OBDELOVALNA LINIJA Z NAPREDNO AVTOMATIZACIJO ZA MAKSIMALEN IZKORISTEK HLODOVINE IN MINIMALNE OBRATOVALNE STROŠKE

Pridobite cene & informacije!

SLP 2 nudi večjo avtomatizacijo in več funkcij za zmanjšanje stroškov proizvodnje, zato predstavlja naslednji korak za povečanje izkoristka majhnih do srednje velikih debel s premerom do 400 mm.

Linijo je mogoče konfigurirati na različne načine glede na zahtevano produktivost in ceno. Za uspešno upravljanje celotne linije potrebujete le dva do tri delavce zaradi visoke stopnje avtomatizacije. Centralizirana upravljalna konzola, ki je nameščena na prednjem delu linije, upravljavcu omogoča celoten pregled nad delom in omogoča lahek dostop do vseh upravljalnih mehanizmov naprave. 

Linija SLP2:
 • Ugodnejša kot podobne linije.
 • Nižji stroški montaže in nezahtevno vzdrževanje. 
 • Proizvede manj odpadnega materiala in več izdelkov. 
 • Zmanjša porabo energije.
 • Cenovno ugodno vzdrževanje.

SLP2 video

SLP2 Customer Videos

Specification

Power
TVS-SC2.4L 2 x 11 kW electric
2 x 7 kW electric
SHS 11 kW electric
15 kW electric
18.5 kW electric
HR700 11 kW electric
15 kW electric
18.5 kW electric
Power supply 400 V / 50 Hz, 3Ph
Cutting Capacity
Najmanjši premer hloda 150 mm
Največji premer hloda 400 mm
Najmanjša dolžina hloda 1.2 - 2.4 m
Največja dolžina hloda 2.4 - 3.6 m
Najmanjša širina reza 70 mm
Največja širina reza 250 mm
Sawmill Features & Options
Standard equipment TVS - Twin Vertical Saw
SVS - Single Vertical Saw
SHS - Single Head Saw
HR500 or HR700 - MultiHead Resaw
Optional support equipment Loading: Log ramp,
Log deck,
Log incline deck
Conveyors: Transfer deck,
Roller tables
Automated Log Turner
Blade (length & width)
TVS-SC2.4L 4.67 m x 32-38 mm
SHS 4.67 m x 32-38 mm
HR500 4.01 m x 32-38 mm
HR700 4.67 m x 32-38 mm
Mere tračne žage
Length 28 m
Width 8 m
Height 2.15 m

SLP2 Layouts

LASTNOSTI PAMETNE OBDELAVE HLODOVINE

TVS


TVS (dvojna navpična žaga) ima rezila s tankim rezom za učinkovito odstranjevanje dveh navpičnih strani hlodovine do premera 400 mm. TVS je stroškovno učinkovita, vsestranska žaga, zasnovana za visoko zmogljivost in odpornost za leta in leta zanesljivega obratovanja. TVS dobro deluje kot samostojna enota ali kot del obstoječe žagalne linije.

READ MORE


Sistem V-podajanja premika po eno deblo skozi TVS, ki ga vodijo nazobčani pritisni valji. Debla je mogoče naložiti na verižni podajalnik tako, da med njimi skoraj ni vmesnega prostora. Ta možnost je kot nalašč za povečanje produktivnosti obdelave ravnih ali ukrivljenih debel.

READ MORE


Za obdelavo lesnih izdelkov, ki že imajo dve ravno obžagani površini je na voljo ploščata podajalna veriga s težkimi nazobčanimi zgornjimi valji. Običajno se uporablja takrat, ko na liniji obratujeta dve žagi TVS. Še ena priljubljena funkcija TVS za izdelavo plošč. Skozi TVS je mogoče spustiti velike plošče, ki se pomikajo do žage za razrez ali žage z več glavami.

READ MORE


SHS


Ta kakovostna žaga za razrez z eno glavo je zasnovana za celodnevno obratovanje vse leto ob minimalnem vzdrževanju. Zaradi svoje kompaktne velikosti in preprostega delovanja jo lahko brez težav vgradite v linije za obdelavo hlodovine velikega proizvodnega obsega.Visokozmogljiva žaga z več glavami je idealna za podjetja, ki potrebujejo veliko kapaciteto in zaradi njene modularne oblike jo lahko, odvisno od zahtev, enostavno razširite z eno do šest glavami. V svoji največji konfiguraciji s 6 glavami lahko HR700 v enem krogu predela velike plohe v šest desk in eno ploščo.

READ MORE


EG300 združuje funkcije robilnika in večlistne žage v eni napravi. EG300 optimizira izkoristek vsake deske in poveča splošno produktivnost vaše žage za 20–30 %.

READ MORE

Rampa za hlodovino

Zasnovana za lažje in učinkovitejše nakladanje na mizo za hlodovino z viličarjem. Poleg tega tudi poveča nosilnost hlodovine na mizi in zagotavlja čim manj ponovitev nakladanja.