Članki

Thursday, June 7, 2018

Wood-Mizer kupi švedskega proizvajalca 4-stranskih rezkarjev, skobeljnikov in podobnih lesno obdelovalnih strojev

Priljubljeni lesno obdelovalni stroji MOReTENs AB so sedaj na voljo preko globalne distribucijske mreže družbe Wood-Mizer.

Wood-Mizer je kupil švedsko podjetje MOReTENs AB in s tem plasiral priljubljene 4-stranske rezkalnike, skobeljnike, krožne žage, vretenaste skobeljnike, poravnalke/debelinke in CNC skobeljnike med globalno ponudbo strojev Wood-Mizer.

Leta 1980 ustanovljeno podjetje MOReTENs dizajnira in proizvaja priljubljene lesno obdelovalne stroje, ki vključujejo štiri stranske rezkalnike, skobeljnike, kombinirane modele, vretenaste skobeljnike in krožne žage. Poleg tega MOReTENs prav tako dobavlja visokokakovostne CNC skobeljnike in dolge stroje za obdelavo gradbenega lesa.

"Skozi naše celotno obdobje, se je Wood-Mizer zavezamal k zagotavljanju najkakovostnejše opreme za predelavo hlodov v končne lesne izdelke." je povedal predsednik in izvršni direktor družbe Wood-Mizer, Richard Vivers. "Cenovno ugodne in vsestranske linije za oblikovalcev in skobeljnikov iz družbe MOReTENs so že desetletja dokazane po vsem svetu, zdaj pa jih podpira kakovostna storitev in omrežja za podporo, ki jih od podjetja Wood-Mizer pričakujejo."

Ustanovitelj in lastnik MOReTENs, Bo Mårtensson, se je pridružil družbi Wood-Mizerj kot generalni direktor tovarne v Ostersundu na Švedskem. Tovarna na Švedskem je peti proizvodnji obrata družbe Wood-Mizerj po vsem svetu, vključno s obrati objekti v ZDA in enim na Poljskem

"Pred mnogimi leti, sem bil mladi inženir z izkušnjami mizarja, ko sem ustanovil z MOReTENs in začel izdelovati lesno obdelovalne stroje." je povedal Bo Mårtensson. "Ponosen sem, ko vidim svoje izdelke v delavnicah po vsem svetu, zdaj pa smo zelo veseli, da se pridružujemo timu Wood-Mizer, ki bo našim obstoječim izdelkom omogočil veliko širšo bazo strank in pospešil tudi naše sposobnosti za uvedbo novih izdelkov, ki ustrezajo potrebam naših strank."

Od marca 2018, bo Wood-Mizer ponudil novo paleto skobeljnikov/oblikovalnikov po svojih distribucijskih mrežah. Zadnja pridobitev podjetja MOReTENs temelji na položaju Wood-Mizerja, kot svetovnega proizvajalca in dobavitelja ozkih tračnih žag, ki zdaj ponujajo celoten spekter opreme. Na ta način lahko brez težav pretvorijo hlode v suh les in končno v končne izdelke iz lesa, ki jih podpira strokovno znanje in predanost družbe Wood-Mizer za odlične storitve za stranke.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji