Članki

Visoko zmogljiva Wood-Mizer MP360 poravnalka/skobeljnik

Thursday, October 11, 2018

Visoko zmogljiva Wood-Mizer MP360 poravnalka/skobeljnik

Wood-Mizer je predstavil nov model MP360, štiristranska poravnalka/skobeljnik – visoka zmogljivost in velika kapaciteta, oblikovana za delavnice. Z visoko kapaciteto in višjo urno delovno produktivnostjo, kot priljubljena MP260 poravnalka/skobeljnik, lahko model MP360 poravna in skoblja deske in tramove na vseh štirih straneh z enim prehodom v različnih načinih končnih izdelkov.

Glavne lastnosti MP360:
• 4-stranska poravnava in oblikovanje v enem prehodu.
• Velika 4-stranska kapaciteta rezanja - 350 mm široko x 160 mm visoko.
• še večja kapaciteta 1-stranske in 2-stranske poravnave/skobljanja.

"Model MP360 poravnalka/skobeljnik resnično izpolnjuje sanje mizarja" je dejal Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries. "S kombiniranjem tračne žage Wood Mizer in modela MP360, naše stranke prevzamejo nadzor nad celotnim postopkom od surovega hloda, do končnega izdelka."

Poleg tega ponuja Wood-Mizer še naprednejšo različico MP365 s peto gredjo, ki se lahko nagiba do naklona 270°. Tako lahko uporabnik doda še en profil s katere koli strani ali doda brusilno orodje za končno obdelavo 4-stranko obdelanemu kosu lesa.

Zahteva minimalno sestavljanje, saj sta modela MP360 in MP365 dostavljena na paleti. Wood-Mizer dobavlja tudi nože za poravnalko in skobeljnik, ter ustrezne sesalne sisteme.

Ugled Wood-Mizerja kot svetovnega proizvajalca ozkih tračnih žag se širi, saj podjetje zdaj ponuja večji obseg opreme, ki lahko brez težav pretvori hlode v deske in nadalje s predelavo v končne lesne izdelke.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji