Članki

Saturday, June 2, 2018

Oranžna, siva in črna - nove barve za vso opremo Wood-Mizer

Da bi zagotovili doslednost blagovne znamke v različnih proizvodnih linijah in se tako pripravili za nadaljnjo rast, je Wood-Mizer standardiziral vse barve za stroje za obdelavo lesa v oranžno, sivo in črno barvno paleto. Oprema, ki smo jo prej ponujali v drugih barvah, bo zdaj izdelana v posodobljenih barvah.

Predsednik in izvršni direktor družbe Wood-Mizer Richard Vivers je pojasnil: "V primerjavi z obdobjem pred petimi ali desetimi leti, je Wood-Mizer dramatično povečal proizvodni program in območje, kjer prodajamo stroje. Stranke so nam jasno povedale kaj potrebujejo, in mi se trudimo, da bi te izdelke zagotovili s kakovostjo in storitvami, ki jih pričakujejo od nas. "

G. Vivers je dejal: "Ena od najbolj zanimivih stvari moje kariere pri družbi Wood-Mizer, je raznolikost ljudi, ki uporabljajo naše izdelke in raznolikost podjetij, v katerih se uporabljajo. In sedaj, ne glede na to, ali se bodo naši izdelki videli v delavnici, v gozdu ali v visoko produktivnem industrijskem razrezu, bodo ljudje vedeli, da so to stroji Wood-Mizer!"

Nedavna razširitev palete izdelkov Wood-Mizer:
- oprema za obdelavo lesa TITAN z visokim pretokom (globalno);
- skobeljni/oblikovalni stroji (globalno);
- serija tračnih žag LX z dvema vodiloma (globalno);
- cepilniki (ZDA);
- stroji za razstavljanje palet (ZDA);
- vozne kosilnice (ZDA);
- ORODJA proizvodna linija krožnih žaginih listov, tračnih žaginih listov in rezil za skobeljnike (Evropa).

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji