Članki

Friday, September 14, 2018

LT15START: najmanjša in najcenejša tračna žaga Wood-Mizer je dobila novo ime

Wood-Mizer je prenehal z izdelavo tračne žage model LT10 in namesto tega ponuja model LT15START in LT15 Series.

Tračna žaga model LT15START je zelo cenovno dostopna in ima trdno konstrukcijo in enostavne funkcije, kar je idealno za enostavno obdelavo lesa. Model LT15START reže debla do debeline 70 cm in dolžine 5,4 metra na standardnem podnožju. Za razrez daljših debel, lahko dodate podaljške podnožja do želene dolžine.

Tračna žaga deluje na potisk in ima ročno premikanje rezila za naslednji rez debla.

Tanka rezila zahtevajo manj energije, zato je nameščen 5,5 kW električni motor, ki zagotavlja ustrezno moč za razred hlodovine. Model LT15START je lahko opremljen tudi s bencinskim motorjem 14 KM.

Zaradi podobnosti med dvema modeloma, bo model LT15START nadomestil model LT10, kot najmanjša in najcenejša tračna žaga Wood-Mizer, ki je lahko odlična rešitev za začetek razreza hlodovine z minimalno investicijo, zanesljivo kakovostjo in zagotovljeno servisno podporo. Model LT10 v Evropi ne bo več na voljo.

Sedaj lahko naročite model LT15START. Kontaktirajte nas za ponudbo.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji