Članki

Izbiranje primernega tračnega lista

Monday, July 2, 2018

Izbiranje primernega tračnega lista

Wood-Mizer že od leta 1987 izdeluje žagine liste posebej za tračne žage in je še vedno edini proizvajalec tračnih žag, ki izdeluje lastne tračne liste. Vodilo pri izdelavi je bila od nekdaj kakovost. Leta 2003 je podjetje Wood-Mizer prejelo certifikat kakovosti po standardu ISO 9001. Kakovost preverjamo na vsaki stopnji proizvodnje, od nabave surovega jekla do končnega pakiranja. V laboratoriju za preverjanje kakovosti tračnih listov imajo polne roke dela, saj neprestano spremljajo in preizkušajo kakovost žaginih listov.
Obdelovalci lesa se srečujejo z različnimi vrstami lesa, zato potrebujejo tudi specializirane žagine liste za posamezen način uporabe. Wood-Mizer ponuja širok nabor posebej razvitih tračnih listov z različnimi profili, s katerimi boste uspešno premagali še tako zahtevne izzive na področju razreza in obdelave lesa.

SilverTIP
Učinkovit žagin list iz ogljikovega jekla za razrez desk

Ta tračni list je bil razvit posebej za razrez desk in obdelovancev. Uporabili smo standarden fleksibilen osnovni material za povečanje fleksibilnosti, zobje pa so induktivno kaljeni. Tračni listi SilverTIP združujejo izjemno ostrino in fleksibilnost za sekundarno obdelavo lesa.

DoubleHARD
Vsestranski tračni list

Ta tračni list je že več kot desetletje najbolj priljubljen tračni list Wood-Mizer. Je cenovno dostopen in primeren za najpogostejše načine uporabe. Izdelan je iz visokokakovostnega jekla, zobje pa so induktivno kaljeni. Ta tračni list uspešno uporabljajo tako večja podjetja kot posamezniki, ki ponujajo razrez lesa na terenu.

MaxFLEX
Vsestranski tračni list vrhunske kakovosti

Nov tračni list, s katerim smo leta 2013 razširili našo ponudbo, je izdelan iz jekla najvišje kakovosti. V podjetju Wood-Mizer smo uspešno premagali konkurenco, hkrati pa obdelovalcem lesa ponudili tračni list z izboljšano zmogljivostjo. S pomočjo posebne zlitine smo izboljšali fleksibilnost tračnega lista in povečali vzdržljivost. S tem zmogljivim tračnim listom boste dobili vrhunsko kakovost po izjemno ugodni ceni. Trenutno na voljo profil 10/30.

BiMETAL
Izredno zmogljiv tračni list za industrijsko uporabo

Tudi ta zelo zmogljiv tračni list smo predstavili leta 2013, namenjen pa je za industrijsko uporabo. Visokolegiran nosilni material tračnega lista je izjemno vzdržljiv in odporen, kar pomeni, da ostane oster veliko več časa kot tračna lista MaxFLEX in DoubleHARD. Trenutno na voljo profil 10/30.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Dobrodošli v novičarskem središču Wood-Mizer Slovenija!

Tukaj boste odkrili, kako lastniki žag po vsem svetu dejavno prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva s trajnejšo in dobičkonosnejšo predelavo lesa.

Če želite izvedeti več o podjetju Wood-Mizer ali o posameznih člankih, nas kontaktirajte.

e-glasilo

Newsletter

Ali vam je članek všeč? Naročite se na naše e-glasilo in enkrat mesečno boste prejemali takšne članke v vaš e-poštni predal!

Pošlji